Messuosastot – Erikoiskalusteet – Myymäläkalusteet

Palvelumme kattaa sekä yksittäisen projektin että laajojen messukonseptien, toimitilojen, näyttelyjen ja myymälöiden kokonaisvaltaisen toteutuksen, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palveluvalikoimaamme sisältyy suunnittelu, projektinhallinta, materiaalien tuotanto, kuljetukset ja varastointi.

Yhdessä nykyaikaisen tekniikan, materiaalituntemuksemme sekä luotettavan kumppaniverkostomme kanssa pystymme takaamaan tuotteidemme ja palveluidemme korkean laadun, tarkat kustannusarviot sekä lyhyet tuotanto- ja toimitusajat. Toteutamme projektit avaimet käteen –periaatteella, ja vastaamme toteutuksesta alusta loppuun asti itse.

Kestävän kehityksen puolesta

Otamme jo suunnitteluvaiheessa huomioon tuotteiden elinkaaren, ja panostamme modulaarisiin sekä pitkäikäisiin ratkaisuihin. Näin materiaaleja voidaan hyödyntää useammassa kuin yhdessä tapahtumassa. Tuotannossamme suosimme kierrätettäviä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja panostamme jätteiden lajitteluun sekä tehokkaaseen jatkokäyttöön. Edellytämme myös yhteistyökumppaneiltamme vastuullisuutta ympäristöasioissa.